Betalen

Wij bieden de onderstaande betalingsmogelijkheden aan:

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ANB AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Vooraf via overschrijving

U maakt het verschuldigde bedrag over op onze bankrekening NL45RABO0155503146 t.n.v. Emtri met het bestelnummer als referentie. Zodra het bedrag op onze bankrekening staat en de bestel, verzenden wij de bestelling.

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Bancontact / MisterCash           

Populaire betaalmethode in België, Beveiligd met een 3-D Secure elektronische  handtekening.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.schroefset-triple-s.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.schroefset-triple-s.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent je al bekend bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van € 500.Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Zelf afhalen

Je kan de bestelling zelf ophalen en contant betalen bij ons ophaalpunt te Den Haag.  Zodra de bestelling binnen is, nemen wij contact op wanneer je de bestelling kunt afhalen.